Aquest blog és una activitat de l’assignatura Expressió i Comunicació del cicle superior d’educació infantil, en el qual, mínim una vegada al mes, s’hi penjarà una foto relacionada amb l’assignatura, i la seva corresponent explicació.



sábado, 10 de diciembre de 2011


Aquesta és una de les últimes tècniques que hem fet a l’aula, la qual s’anomena Dibuix amb paper arrugat. La fitxa consistia en fer un dibuix fent servir qualsevol tipus de paper arrugat, en el meu cas vaig optar per fer servir paper de diari per fer la sirena, enganxant els xurros de paper de diari amb una mescla de cola blanca i aigua. Un cop sec, només s’havia de pintar amb pintura i tenim llesta la tècnica.

jueves, 24 de noviembre de 2011

2a publicació


Al desembre serà l’últim mes en que estarem treballant les tècniques d’expressió plàstica, i per el moment, portem fetes gairebé vint-i-cinc fitxes. Tres de les quals són les de l’imatge (estampació amb escuradents, estampació amb caniques i vitrall).
Ja vam fer la primera entrega del fitxer amb les tècniques plàstiques que portàvem fetes fins al moment, i a finals de desembre es farà l’entrega final del fitxer amb la portada inclosa.
Un cop haguem acabat totes les fitxes, en el blog es farà una pàgina dedicada a ficar una imatge de cadascuna de les fitxes que hem fet i una breu explicació de com es fan.

viernes, 14 de octubre de 2011

La tortuga Tula



Vam fer una activitat en la que els infants haurien de pintar, fen servir esponges, cadascú un tros de la closca de la tortuga Tula. Un cop els trossos estiguessin secs, s’enganxarien al mural, i el resultat seria algu semblant al de la imatge.

miércoles, 21 de septiembre de 2011

Primera Entrada



L’ésser humà té diferents maneres de comunicar-se amb els altres i diferents maneres d’expressar el que pensa o sent.